VI HJÆLPER DIG MED DIT ÅRSREGNSKAB

Spar din egen tid, og penge på revisoren ved at lade os klargøre årsregnskabet. Vi kender alt til regnskaber samt de love og regler, som er relevante. Du får derved en effektiv årsregnskabsproces og kan med god samvittighed sende dit årsregnskab videre til din revisor til tiden.

Love og regler

Vi har et gennemgående kendskab til bogføringsloven og årsregnskabsloven, så vi kan sikre, at din virksomheds årsregnskab lever op til gældende love og regler.

Tilpasning

Du kan få præcis den årsregnskabshjælp, du har brug for. Vi kan tilbyde alt lige fra, at vi klarer det hele, til at vi gennemgår årsregnskabet, efter du har udarbejdet det.

Overblik

Vi hjælper dig gerne med at forstå dit årsregnskab, så du kan få overblik over din virksomheds økonomiske situation og dermed hjælpe dig med at træffe fremtidige økonomiske beslutninger.

Brug årsregnskabet til at få overblik.

Årsregnskabet giver dig et overblik over resultaterne for den økonomiske aktivitet i din virksomhed, så du ved, om du tjener eller taber penge. Det giver dig også mulighed for at vise dine samarbejdspartnere, leverandører og bank, hvor sund din virksomheds økonomi er.

Sådan arbejder vi med dit årsregnskab

Vi klargør dit årsregnskab til din revisor. Dit årsregnskab baseres på den bogføring, som du eller vi har lavet for din virksomhed. Vi sikrer, at årsregnskabet overholder bogføringsloven og årsregnskabsloven. Hvis du ønsker det, så kan vi gennemgå det færdige årsregnskab med dig, så du ved, hvordan din virksomhed præsterer økonomisk. Vi hjælper også gerne med inputs til evt. forbedringer.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde – det er selvfølgelig helt uforpligtende.