LAD OS HJÆLPE DIG MED DIN BOGFØRING

For at kunne lave en bogføring, der lever op til bogføringsloven og -pligten, så kræver det et indgående kendskab til blandt andet momsregler, skat, afgifter, refusionsordninger og meget andet – og der kommer hele tiden nye love og regler til. Vi er altid opdaterede, så ønsker du ikke selv at holde dig opdateret på love og regler, så er vi der for dig.

Bogføringsloven

Vi har et gennemgående kendskab til bogføringsloven, så vi kan sikre, at din virksomhed lever op til bogføringspligten.

Overblik

Vi sørger for, dit bogholderi er opdateret. Du kan derved løbende få et tidssvarende indblik i din virksomheds økonomi.

Tilpasning

Vi kan håndtere specifikke opgaver eller hele din økonomifunktion – i kortere eller længere perioder, fra dit eller vores kontor.

Brug vores bogføring som et ledelsesredskab.

Jo hyppigere, der bliver bogført, jo bedre. En fuldt opdateret bogføring giver et godt overblik over din virksomheds tilstand, så du hurtigt kan identificere muligheder, problemer og løsninger, når behovet er der og ikke først når det er for sent.

For at kunne lave din bogføring, så har vi brug for dine bilag.

Det er op til dig, om du selv vil aflevere bilagene personligt, sende dem elektronisk eller med almindelig post. Vi kan også komme til jeres adresse og lave bogføringen.

Vi registrerer dine bilag i et bogføringssystem efter dit valg

Vi benytter et bogføringssystem, der gør det hurtigere at indberette din moms, lave selvangivelse, årsregnskab osv. Har du intet bogføringssystem, så bruger vi vores eget, eller vi kan hjælpe dig med at finde et, der passer til dit behov.

Vi er superbrugere i E-conomic, Dynamics NAV og Dynamics C5 og har erfaring med en lang række andre bogføringssystemer.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde – det er selvfølgelig helt uforpligtende.