Lej en regnskabschef

De fleste virksomheder er afhængige af nøglepersoner, der bestrider vigtige funktioner i virksomheden. Det kan derfor give problemer, hvis en nøgleperson ikke er til rådighed i det ønskede omfang. Vi giver dig den fleksibilitet, at du kan bruge os som regnskabschef i det omfang, du har behov for.

Midlertidig regnskabschef?

Vi kan være partner for dig i perioden uden regnskabschef, så du undgår, at vigtig information går tabt i tiden uden regnskabschef.

Aflastning af din regnskabschef?

Vi kan hjælpe, hvis din regnskabschef skal på orlov, have ferie eller aflastes for en kortere periode.

Deltidsregnskabschef?

Mange virksomheder har ikke behov for en regnskabschef på fuld tid. Vi kan agere regnskabschef for en kortere eller længere periode i det antal timer, som du har behov for – på timebasis eller efter fast aftale.

Regnskabschef til projektansættelse?

Skulle der opstå en bunden opgave f.eks. i forbindelse med etablering og indkøring af et større projekt, kan vi også tilbyde vores kompetencer i det omfang, du har behov for.

VI HAR MERE END 25 ÅRS ERFARING

Vi har mange års erfaring med bogholderi, regnskab og økonomi samt administration på lederniveau i små og mellemstore produktions-, handels- og servicevirksomheder i funktionsstillinger såsom økonomichef, administrationschef, regnskabschef, controllerchef, bogholder m.m. Vi udfører arbejdet hos dig eller hos os – afhængig af, hvad du ønsker.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde – det er selvfølgelig helt uforpligtende.